Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HOROSCOP. 3 zodii se căsătoresc în 2017. Vezi care sunt acestea

HOROSCOP.  3 zodii se căsătoresc în 2017. Vezi care sunt acestea
Comentează 0

Berbec

Nativii in Berbec vor avea un 2017 favorabil pe toate planurile. Viata lor va fi fericita si binecuvantata in anul care incepe. Cei care nu si-au gasit inca perechea, au toate sansele sa o faca incepand cu luna aprilie. Si, daca stam sa ne gandim bine, e timp suficient ca pana in toamna sa se si casatoareasca. Asadar, mariajul se va concretiza mai repede decat s-ar fi putut gandi cineva, astfel ca daca ai printre prieteni un Berbec celibatar ar fi bine sa pui deoparte bani de nunta. Cele mai mari sanse de a-si gasi iubirea vor aparea in cadrul petrecerilor intre prieteni.

 

Leu

Leii care si-au gasit deja marea iubire, insa nu s-au casatorit inca, au sanse bune sa faca acest pas fie in iunie, fie in lunile de toamna. Isi vor organiza rapid nunta, in cele mai marunte detalii. Isi vor implini toate dorintele. Totusi, e important sa isi tina orgoliul sub control si sa nu se intinda cu cheltuielile de nunta mai mult decat ii tine plapuma. Nativii care incep anul singuri nu vor ramane multa vreme asa. Planetele le-au pregatit o mega-surpriza si le vor scoate sufletul pereche in cale exact atunci cand se asteapta mai putin.

 

Capricorn

Capricorni vor trai experiente complet noi in 2017. Pentru cei care, desi si-au gasit marea iubire, nu s-au gandit inca la casatorie dintr-un motiv sau altul, a sosit momentul sa inceapa in sfarsit, o viata in doi. Pentru a face primii pasi intr-o casnicie fericita e important sa treaca peste reticenta caracteristica lor si sa recunoasca faptul ca dragostea le este la indemana si le-a schimbat vietile. Pentru nativii singuri, august si septembrie sunt lunile in care au cele mai mari sanse sa isi gaseasca iubirea.

 

 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite