Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 13 mai 2020. Zodiile care vor avea ghinion

Horoscop 13 mai 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 13 mai 2020! Zodiile care vor avea ghinion.

Horoscop 13 mai 2020. Zodiile care vor avea ghinion
Comentează 0

Horoscop 13 mai 2020. Berbec

Iubirea nu e un joc pasiv în care aştepţi să fii descoperit, ci e nevoie şi aici de spirit întreprinzător, să iei taurul de coarne, să vii cu propuneri prin care să-i arăţi celui din faţa ta că eşti dispus să-ţi asumi ceva serios. Vino cu idei, cu invitaţii concrete, cu soluţii la dilemele voastre comune şi ai să-l vezi şi pe cel din faţa ta că se implică mai mult. Dacă tu doar te laşi răsfăţat de gesturi tandre, lăsând tot greul pe umerii jumătăţii tale, acesta s-ar putea să obosească la un moment dat, ca atare schimbaţi între voi şefia relaţiei.

Horoscop 13 mai 2020. Taur

Găseşti la momentul potrivit echipa potrivită pentru ţelurile tale cele mai importante, ca atare nu insista să te descurci de unul singur. Ajunge doar să spui şi altora ce anume vrei să obţii, şi ai putea descoperi în jurul tău şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru şi, dacă v-aţi uni cu toţii forţele în acelaşi sens, rezultatele ar apărea mult mai repede.

Horoscop 13 mai 2020. Gemeni

Horoscop 13 mai 2019.  Lumea apelează cu încredere la tine pentru că ai reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situaţia de faţă şi îţi vei exprima părerea cu argumente logice incontestabile. Asculţi ambele poveşti, şi dintr-o tabără şi dintr-alta, cu scopul de a extrage o concluzie care să restabilească ordinea.

Horoscop 13 mai 2020. Rac

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează enorm şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţinta visată. Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte.

Horoscop 13 mai 2020. Leu

Pui multă pasiune într-un proiect nou, care porneşte acum, şi dacă reuşeşti să-ţi păstrezi energia de acum până la capăt, roadele vor fi pe măsura patimii tale. Îţi place ceea ce faci şi când investeşti atâta bucurie de a munci într-un plan nou, rezultatele vor fi pe măsura dorinţei de reuşită. Unii vor încerca să te oprească din elan, să-ţi critice deciziile, dar la vehemenţa de care dai dovadă eşti greu de oprit.

Horoscop 13 mai 2020. Fecioară

Nu are rost să alimentezi disputele care riscă să se mai încingă în jurul tău, chiar dacă ai avea şi tu multe de zis. Cea mai bună soluţie este toleranţa, ca atare prefă-te că nu vezi şi nu auzi nimic care să te enerveze. Nu merită să-ţi strici buna dispoziţie de început de săptămână – dacă o ai – cu cine ştie ce conflict nesemnificativ.

Horoscop 13 mai 2020. Balanță

E greu să-ţi vezi marele vis împlinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reuşit să pui în practică luni de zile are mai mari şanse de materializare acum, dar trebuie să începi să faci de pe acum ceva în această direcţie. Trasează linia directoare a acestui proiect important, pentru că nu contează doar sensul sau ţinta spre care te îndrepţi, ci şi felul în care dai startul acestei acţiuni.

Horoscop 13 mai 2020. Scorpion

Legea îşi lasă amprenta chiar şi pe cele mai mărunte situaţii, ca atare să nu crezi că un fleac nelalocul lui va rămâne nedescoperit. Chiar dacă e vorba de sancţiuni mărunte, ele totuşi există, suficient cât să-ţi aducă aminte că nu ai voie să calci strâmb niciodată. Chiar dacă tu crezi că o banală gafă poate fi trecută cu vederea, va veni o zi când vei vedea că până şi aceasta ţi-a fost pusă la index şi ţi se va cere socoteală pentru ea.

Horoscop 13 mai 2020. Săgetător

Discuţiile pe care le ai cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incertă. Fiecare îşi asumă anumite responsabilităţi pe care ţi le va respecta, ca atare proiectele voastre comune evoluează bine spre ceea ce îşi doreşte fiecare. Aveţi interese similare şi vă uniţi forţele în acelaşi sens. Te poţi baza pe ei, pe ajutorul lor, pe promisiunile lor, pentru că nu vor rămâne doar cuvinte aruncate în vânt, ci fapte concrete.

Horoscop 13 mai 2020. Capricorn

Nu lua în serios criticile care sosesc azi din toate părţile, pentru că s-ar putea să nu fie rău intenţionate, aşa cum ţi se pare. Dacă tratezi cu umor replicile celor din jur, vei depăşi mult mai uşor momentele, pentru că dacă le pui la suflet, rişti să-ţi strici toată ziua. Unii comentează ceea ce faci, dar fără a avea intenţii negative, ci doar aşa, de dragul conversaţiei.

Horoscop 13 mai 2020. Vărsător

Ai nevoie de iubire şi te laşi purtat de senzaţii şi emoţii încotro vrea Cupidon, care e prin preajmă şi-ţi oferă gesturi minunate de afecţiune. Simţi cu adevărat că eşti iubit, răsfăţat în gesturi tandre, şi dăruieşti şi tu la fel de mult. Consideri că e un moment romantic unic, ce merită trăit cu tot ce poate fi mai cald şi mai frumos, de aceea încerci să laşi deoparte raţionamentele, conştiinţa sau cine ştie ce alte produse ale minţii care şi-ar putea băga coada peste inima ta.

Horoscop 13 mai 2020. Pești

Te simţi bine într-un mediu în care lumea are multe de oferit şi o face cu generozitate maximă, fără a aştepta nimic în schimb. Te simţi liber şi fericit printre aceştia, care dau necondiţionat şi prietenie, şi gesturi de afecţiune, şi daruri minunate! Priveşte-i şi gândeşte-te de ce sunt ei atât de darnici în semne de prietenie şi de iubire? E pentru că şi ei au primit multe de la viaţă şi aceasta e forma de recunoştinţă la care au apelat pentru a oferi înapoi ceea ce ei au primit din belşug.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite