Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grupul de Facebook "Falcă, lasă-ne!", umflat în ultimele zile. Susținători ai primarului băgați cu forța în grup!

Grupul de Facebook
Comentează 7

Campania electorală prin rețeaua de socializare Facebook s-a dovedit un succes în cazul alegerilor prezidențiale de la finele anului 2014. Pe aceeași logică merg și unii dintre candidații la Primăria Arad, mai precis oponenții lui Gheorghe Falcă.

În ultimele zile, grupul de Facebook "Falcă, lasă-ne!" a explodat, ajungând de la câteva sute de membri la câteva mii. Mai precis de la vreo 4-500 la peste 3.800, asta în doar câteva zeci de ore.

Din grup fac parte foarte mulți susținători și colegi de partid ai lui Gheorghe Falcă, astfel că prezența lor acolo e una suspectă. Printre aceștia se numără: viceprimarul Cătălin Țițirigă, consilierul municipal Adriana Chirilov, senatorul PNL Ioan Cristina, deputatul PNL Ioan Șcheau, Iustin Cionca, etc.

Contactați telefonic, aceștia se arată șocați sau amuzați de situație și spun că au fost băgați în acel grup fără acceptul lor (o opțiune pe care rețeaua Facebook o permite). "Am apărut acolo fără să știu, nu am fost notificat pentru a mi se cere acceptul. Vă dați seama că nu m-aș înscrie într-un asemenea grup, fiind un susținător al primarului. Oricum, nu cred că această inițiativă a cuiva va da roade, pierd timpul", ne-a declarant Cătălin Țițirigă, viceprimarul municipiului Arad.

Intenția celor care se află în spatele grupului e una pur electorală, însă gândită prost. E ca și cum ai lua câteva mii de arădeni, i-ai băga cu forța într-o sală, le-ai ține niște discursuri anti-Falcă, iar apoi te-ai aștepta că bieții oameni să se încoloneze fain-frumos și să meargă să pună ștampila pe tine.

În plus, dacă te gândești că pe frontul opziției vor fi vreo șapte-opt candidați la funcția de primar și împarți cele câteva mii de voturi din grupul de Facebook (să presupunem prin absurd că oamenii s-au înscris de bunăvoie), vei ajunge tot la câteva sute….adică efect ZERO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite