Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliția face un grup de WhatsApp pentru crescătorii de animale

Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță că la nivelul instituției a fost înființat un grup de WhatsApp dedicat crescătorilor de animale de pe raza județului. De ce? pentru a optimiza schimbul de informații dintre Poliție - comunitate și de a realiza în mod operativ și eficient activități informativ – preventive.

Poliția face un grup de WhatsApp pentru crescătorii de animale
Comentează 0

„Este important ca proprietarii de animale să semnaleze și să furnizeze de îndată organelor de poliție competente date și informații cu privire la fenomenul infracțional referitor la furtul de animale, ajutând în acest fel la eradicarea fenomenului.

De asemenea, aceștia au posibilitatea de a alerta organele de poliție privind apariția unor noi cazuri de pestă porcină africană (PPA), gripă aviară și a altor boli cu risc epidemic foarte ridicat, facilitând astfel descoperirea timpurie a animalelor bolnave și acționarea rapidă împreună cu instituțiile abilitate, spre o mai bună gestionare a crizei.

În vederea accesării acestui grup, crescătorii de animale sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0257/206.862, de la nivelul Compartimentului de Analiză și Prevenire al Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, persoană de contact – inspector de poliție Arădan Constantin”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoatului de Poliție Județean Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite