Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grupurile de Facebook "Falcă, lasă-ne!", sprijinite de o companie puternică. Se dorește o preluare în forță

O importantă companie de materiale de construcții din România a luat o decizie de ultimă oră, după întrunirea de noaptea trecută a acționariatului. Sume fabuloase de bani vor fi virate tuturor grupurilor de Facebook care poartă numele "Falcă, lasă-ne!".

Grupurile de Facebook
Comentează 4

La ora actuală există nu mai puțin de patru asemenea grupuri cu 50-60 de membri (de fapt îs tăt ăia). Interesant este faptul că unii dintre foștii sau chiar actualii colegi de partid ai lui Gheorghe Falcă fac parte din aceste grupuri. E drept, unii s-au înscris din proprie inițiativă, în timp de alții au fost adăugați, fără știrea lor.

Ei bine, printre membrii de bază ai grupurilor se numără Bruno Biringer, Ovidiu Bonca (ambii au fost consilieri locali și colegi de partid cu Falcă), Dan Cancel (fost director pe la Finanțe și Poștă), Teodor Mihuț (fost consilier județean PDL), Sergiu Havași (fost președinte PDL Ineu) sau fostul deputat PDL Adrian Nițu. Unii dintre cei enumerați mai sus au fost adăugați în aceste grupuri de un actual consilier municipal PNL.

Pata de culoare, însă, a unuia dintre aceste grupuri este nimeni altul decât Aliiiiiin Văăăăceaaaaan!, directorul Filarmonicii de Stat Arad.

Revenind la interesul șocant pe care gigantul economic îl manifestă pentru aceste grupuri, surse din cadrul companiei spun că zilele următoare vor avea loc întâlniri de taină cu unii dintre membrii acestor grupuri de Facebook.

Concret, firma va cheltui sume importante de bani pentru realizarea unei reclame pentru grupurile "Falcă, lasă-ne!" după modelul celei în care apare Simona Halep - "Lasă-i să bată mingea".

Interesul ascuns ar fi acela de a schimba, în cele din urmă, numele grupurilor cu pricina din "Falcă, lasă-ne!" în "Falcă, lasă-i să bată mingea!".

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cu seriozitate!

 

Simona, zi-le să mă lase!

Posted by Mircea Bravo on Thursday, September 10, 2015

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite