Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ZILELE ARADULUI. CLM s-a întrunit în şedinţă festivă. Vezi ce personalităţi au primit distincţii (FOTO)

ZILELE ARADULUI. CLM s-a întrunit în şedinţă festivă. Vezi ce personalităţi au primit distincţii (FOTO)
Comentează 0

Sâmbătă dimineaţa Consiliul Local Municipal Arad s-a întrunit în şedinţă festivă, cu ocazia Zilelor Aradului, în sala Ferdinand a Palatului Administrativ.

Mai multe persoane au primit titluri şi distincţii din partea administraţiei locale.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României, iar mai apoi actorul Zoltan Lovas (moderatorul evenimentului) a punctat importanţa momentului.

În deschidere, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a punctat importanţa dezvoltării economice a Aradului din ultimii ani.

În cadrul şedinţei festive Mihai Leu a primuit titlul Pro Urbe pentru contribuţia deosebită la promovarea imaginii municipiului Arad, prin includerea acestuia în competiţii sportive la nivel european. De asemenea au primit titluri de excelenţă pentru merite profesionale remarcabile: Carmen Lidia Vidu (regie), Attila Harsanyi (pentru promovarea dialogului intercultural teatral), în domeniul muzicii clasice Dorin Frandeş, în domeniul muzicii uşoare Lucian Boar şi Leonard Iorega, Gag Andrei Marius - pentru rezultate deosebite în practicarea sportului, Horvath Tunde pentru procupări mîn sfera educaţiei muzicale, Balla Geza pentru promovarea produselor vini-viticole în ţară şi străinătate.

De asemenea Paula Herlo (pentru performanţe de execpţie în domeniul jurnalismului) şi Sabin Chintoan (pentru responsabilitate civică) au primit titluri de exceleţă.

Pe parcursul evenimentului, care a durat mai bune de o oră a încântat audienţa prezentă Quartetul Filarmonicii de Stat Arad.

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite