Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În Turkmenistan a fost interzis coronavirusul, la noi se pune de-un nou partid

Oamenii de știință care conduc Turkmenistanul au găsit cea mai bună soluție pentru a scăpa de pandemia de coronavirus. Ce distanțare socială? Ce interdicții de circulație? Astea sunt măsuri bune pentru societăți decadente cum sunt cele occidentale în special. Nu așa se face. Trebuie luate măsuri mai ferme. În Turkmenistan s-a interzis pur și simplu coronavirusul.

În Turkmenistan a fost interzis coronavirusul, la noi se pune de-un nou partid
Comentează 0

Conform digi24.ro, autoritățile din Turkmenistan au interzis cuvântul „coronavirus”, încercând să blocheze toate informațiile despre pandemie. De altfel, conform sursei citate, Turkmenistanul este una dintre cele 21 de ţări din lume care nu au raportat până acum cazuri de coronavirus, semn că nemernicul de COVID-19 se teme ca dracu ҆ de tămâie de interdicțiile din fosta republică sovietică și preferă să umble prin alte părți, nu într-o țară unde riscă să ajungă la pușcărie.

Să ne întoarcem însă la noi. Citeam, recent pe Facebook, (unde altundeva?) că au fost găsiți vinovații pentru pătrunderea coronavirusului în România. Cine sunt aceștia? Simplu, partidele tradiționale. Așa că, atunci când am aflat că persoanele cu astfel de concepții o pun... de-un nou partid, nu m-am mai mirat defel. Un partid după modelul USR-PLUS sau PLUS-USR, sau MINUS-USR, sau..., sau...

 Da, dragi cititori, este vorba despre Partidul (Netradițional) Anticoronavirus, un partid al oamenilor care știu ei mai bine ca toată lumea cum stă treaba, știu cine este în spatele pandemiei și știu și cum să rezolve treaba. Nu, nu vor să închidă țara, cum propune un consilier local, dar vor să rezolve rapid problema. Cum? Încă nu ne-au spus. Cert este că dacă partidul lor exista și era la putere în România, coronavirusul se gândea de două ori înainte de a trece granița de stat ascuns în corpul unor cetățeni (italieni sau români) veniți din Italia. Așa că dragii mei, hai să ieșim cu toții pe străzi și să strigăm în gura mare: Trăiască Partidul (Netradițional)!!! Poate ne aude și coronavirusul și pleacă mai departe.

Acesta este un pamflet de 1 Aprilie și trebuie tratat ca atare.

Foto: Digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite