Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Stoian este noul prefect al Aradului / UPDATE: Noul prefect depune astăzi jurământul, iar mâine va fi învestit oficial

Guvernul a decis, în cadrul ședinței de ieri, numirea lui Gheorghe Stoian în funcția de prefect al județului. Informația a fost făcută publică pe www.gov.ro, care a anunțat că printre alte hotărâri a fost adoptată și cea „privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Arad de către domnul Stoian Gheorghe”.

Gheorghe Stoian este noul prefect al Aradului / UPDATE: Noul prefect depune astăzi jurământul, iar mâine va fi învestit oficial
Comentează 1

Update 1 Noul prefect depune astăzi jurământul, iar mâine va fi învestit oficial

Potrivit reprezentanților Prefecturii, noul prefect depune astăzi jurământul, festivitatea urmând a avea loc la ora 16.30, în Sala Ferdinand a Primăriei. În ceea ce privește ceremonia de învestire, trebuie spus că aceasta va avea loc mâine, începând cu ora 16, tot în Sala Ferdinand. 

 


Stoian are experiență în administrație, fiind cunoscut ca un om hotărât.  Din toamna anului 2015 a ocupat în cadrul Consiliului Județean Arad funcția de administrator public, post rămas vacant după demisia lui Cristian Drăgan. Anterior a lucrat la Poliția Locală, ca șef Serviciu Disciplină în Construcții.

Gheorghe Stoian vine la Prefectură în locul Florentinei Horgea, numită în funcția de prefect în iulie 2017, de Guvernul Tudose. După învestirea Guvernului Orban și un concediu medical care a atras atenția ministrului de Interne, aceasta și-a dat demisia, fiind ulterior eliberată din funcție, pe 28 noiembrie, în aceași zi cu subprefectul Dan Damian. Dacă postul de prefect a rămas vacant până astăzi, cel de subprefect a fost preluat la sfârșitul lunii trecute de către Olimpia Popa.

Foto Facebook Lucian Ciobanu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite