Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prefectura anunță că totul este sub control în ceea ce privește pregătirile pentru alegeri și Referendum

Reprezentanții Prefecturii au anunțat că pregătirile pentru alegerile și Referendumul de duminică sunt în grafic. Mai pe românește, totul este sub control, astfel încât arădenii pot vota în cele mai bune condiții, atât la alegerile europarlamentare, cât și la Referendumul pentru Justiție, inițiat de președintele Klaus Iohannis.

Prefectura anunță că totul este sub control în ceea ce privește pregătirile pentru alegeri și Referendum
Comentează 0

„Organizarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European și a Referendumului național din 26 mai 2019 decurge fără probleme la nivelul Județului Arad, fiind respectate toate termenele și obligațiile ce revin prin lege structurilor Ministerului Afacerilor Interne”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii.

Prefectul Florentina Horgea a ținut să menționeze că efectivele Ministerului Afacerilor Interne din Județul Arad sunt pregătite pentru asigurarea desfășurării alegerilor și a Referendumului în cele mai bune condiții. „Îmi exprim speranța că nu vor exista incidente și că toți alegătorii sau reprezentanții competitorilor electorali vor da dovadă de corectitudine și bună credință. Orice problemă întâmpinată poate fi sesizată la numărul unic de urgență 112, ori direct patrulelor de polițiști sau jandarmi, sesizarea urmând să fie verificată și soluționată în mod operativ dacă obiectul ei se va afla în sfera de competență a structurilor Ministerului Afacerilor Interne”, susține Florentina Horgea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite