Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă face parte din echipa care va negocia fuziunea dintre PNL şi ALDE

Gheorghe Falcă face parte din echipa care va negocia fuziunea dintre PNL şi ALDE
Comentează 0

În cadrul Biroului Politic Naţional al PNL, s-a anunţat începerea negocierilor pentru o fuziune între PNL şi ALDE. Liderii liberali au stabilit o echipă care se va ocupa de aceste negocieri. Europarlamentarul Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad şi vicepreşedinte la nivel naţional al PNL, va face parte din această comisie de negociere. 

„S-a stabilit, astăzi, în şedinţa Biroului Politic Naţional, componenţa comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. Noi, PNL, am asumat de la bun început rolul de partid integrator al dreptei, acesta este şi motivul pentru care începem demersurile de dialog politic cu ALDE. Comisia de negociere va fi condusă de secretarul general, Dan Vîlceanu, şi îi are în componenţă pe Rareş Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuma şi Falcă Gheorghe”, a declarat Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al partidului, la finalul şedinţei BPN al PNL. De asemenea, Stroe a afirmat că şi discuţiile unei posibile fuziuni între PNL şi PMP sunt într-o direcţie bună. 

La alegerile locale din 2020, ALDE a obţinut un număr de aproximativ 150.000 de voturi. Preşedintele ales al ALDE este fostul deputat Daniel Olteanu. 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite