Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fostul coordonator al campaniilor online ale PSD: „Ce se «ascunde» sub «masca trădării» fostului ministru al Apărării, Mihai Fifor?”

Jurnalistul nemțean George Harabagiu, fostul coordonator al campaniilor online ale PSD, face noi dezvăluiri pe Facebook despre senatorul Mihai Fifor, proaspătul președinte al PSD Arad. În noua postare care are ca temă situația de la Arad, postare cu titlul „CE SE " ASCUNDE " sub " MASCA TRADARII " a fostului Ministru al Apararii , Mihai Fifor ?”, Harabagiu vorbește despre „culisele " blatului ( " protejat "de Ciolacu ) care va " ingropa " PSD”.

Fostul coordonator al campaniilor online ale PSD: „Ce se «ascunde» sub «masca trădării» fostului ministru al Apărării, Mihai Fifor?”
Comentează 0

Harabagiu scrie despre o caracatiță a intereselor meschine, transpartinice, unde nu există doctrine și luări de poziții tranșante, „în care „toată lumea e combinată cu toată lumea”, „iar cine se împotrivește frăției ciolanului este executat fără nici o rezervă”.

 „Pentru ca a avut curajul sa fie patriot si sa " miste in front " deputatul Dorel Caprar intrat pe #lista_neagra a " combinagiilor " care au ordonat EXECUTAREA sa exemplara. Ceea ce nu stiu insa , #tortionarii este ca : lupta abia incepe, scrie printre altele Harabagiu. Jurnalitul mai vorbește despre jocul la două capete pe care l-ar face Fifor, care nu ar fi tocmai un adversar al PNL, așa cum îi place să se prezinte.

„Domnule Fifor,

Va rog sa intelegeti ca atitudinea d-voastra , de " prosteala iefitina " ( evident diletanta ) NU MAI FUNCTIONEAZA in fata evidentelor Jocul " la doua capete "- cel putin - ( pe care il faceti protejat fiind de tamdemul Ciolacu - Stanescu , " uzurpatorii " interimari ai PSD ) este atit de predictibil si de plin de amatorism ,incit va informez ca v- ati " umplut " de ridicol . Declarativ ( dupa cum se poate observa din luarile d- voastra de pozitii si postari ) incercati sa pareti un INAMIC al Guvernului Orban si a PNL - ului. Oricit v- ati chinui .. NU VA IESE , dle Fifor!”, mai scrie Harabagiu, care îi promite senatorului ca „îi va aduce aminte” de „AFACEREA SANEVIT”.

„#demisia_MARCEL_CIOLACU

#demisia_MIHAI_FIFOR

#ROMANIA_NU_SE_NEGOCIAZA”, încheie Harabagiu.

Foto: Facebook George Harabagiu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite