Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Florin Tripa nu îţi arde obrazul de ruşine?

Florin Tripa nu îţi arde obrazul de ruşine?
Comentează 6

Deputatul Tripa a votat în Parlament jecmănirea Aradului şi s-a întors acasă să îi arate cu degetul pe jecmăniţi. Judeţul nostru a pierdut 45 de milioane de euro după votul parlamentarilor PSD-ALDE, din bugetulpeanul 2018. Ce a făcut Tripa, în loc să îi crape obrazul de ruşine? A venit la Arad să acuze Consiliul Judeţean că zeci de cetăţeni sunt supăraţi pe lipsa marcajelor de pe nişte drumuri judeţene. Ţara arde și Tripa se piaptănă!

La mintea lui Tripa nu-i nici o problemă că jumătate de million de arădeni au rămas fără 45 de milioane de euro ca urmare a votului PSD-ALDE din Parlament. 90 de kilometri de drumuri cu tot cu marcaje s-ar fi putut moderniza din cele 45 de milioane de euro. 

Arădenii s-au aşteptat de la Tripa şi colegii lui din PSD-ALDE să facă legi bune în Parlament prin care să pună umărul la dezvoltarea judeţului Arad. În schimb,Tripa şi colegiilui din PSD ALDE au luat 45 de milioane de euro din bugetul judeţului pe 2018 şi au condamnat Aradul la sărăcie lucie anul acesta. 

Insistăm cu întrebarea: Florin Tripa nu îţi arde obrazul de ruşine? 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite