Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul PSD Florin Tripa ține morțiș să politizeze „Parada Clătitelor” de la Moneasa

Dacă Centrul Cultural Județean Arad a trimis un document oficial Primăriei comunei Moneasa prin care cere interzicerea amplasării oricărui stand cu sigla unui partid sau Primărie, dorindu-se astfel depolitizarea acestui eveniment de tradiție, cei din PSD sunt din nou contra.

Deputatul PSD Florin Tripa ține morțiș să politizeze „Parada Clătitelor” de la Moneasa
Comentează 0

Dar nici bine nu a ajuns documentul pe masa primarului din Moneasa că deputatul PSD Tripa a sărit în sus. Obișnuiți fiind cu politizarea oricărui eveniment, oportuniști la orice acțiune desfășurată în județ sau în municipiu cei din PSD, în speță Florin Tripa una din trâmbițele lui Căprar a susținut sus și tare că ei vor avea stand. Argument cu totul aberant;

PSD va avea stand la acest eveniment și va oferi gratuit clătite turiștilor, intrucât spaţiul de desfășurare aparţine comunei Moneasa, ci nu lui Doru Sinaci sau PNL-ului” declară hotărât deputatul Tripa pe Facebook

Dorința de a atrage capital politic îi face pe acești disperați social-democrați să nu țină cont de nicio etică, să nu le pese că acei intreprinzători care vând produsele destinate acestui eveniment nu beneficiază de un climat favorabil ci de o concurență neloială pentru simplul fapt că cei de la PSD vor să aibă stand și să dea gratuit clătite turiștilor veniți la eveniment.

Așa înțeleg cei de la PSD să sprijine intreprinzătorii, tradițiile și obiceiurile și nu în ultimul rând așa vor să revigoreze stațiunea Moneasa.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite