Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Florin Hidişan, fostul jucător al UTA-ei, a pierdut lupta cu boala; avea doar 40 de ani

Florin Hidişan, fostul mijlocaş al UTA-ei, a pierdut astăzi lupta cu boala. Avea doar 40 de ani. În urmă cu un an i-a fost descoperit un cancer la stomac, care în cele din urmă i-a fost fatal. De-a lingul carierei, Hidişan a jucat la  Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și „U” Cluj.

Florin Hidişan, fostul jucător al UTA-ei, a pierdut lupta cu boala; avea doar 40 de ani
Comentează 0

„Rămas bun, Hidi!

Fostul nostru jucător a încetat din viață la doar 40 de ani.

Îi mulțumim pentru clipele frumoase pe care le-a oferit în tricoul roș-alb în cele trei sezoane petrecute la Arad și transmitem familiei îndurerate sincere condoleanțe.

Poza este de la primul meci al lui Florin Hidișan în tricoul UTA-ei, cu Farul Constanța, la Arad, 1-1 pe 28 iulie 2006”, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului UTA, care a ataşat şi o fotografie de la debutul lui Hidişan în tricoul Bătrânei Doamne.

În urmă cu un an, în iulie 2021, impresarul Bogdan Apostu făcea un apel umanitar pe Facebook, în speranţa că îl va ajuta pe fostul mijlocaş al Bătrânei Doamne să învingă teribila boală.

„Luptă, Piticule! Noi suntem lângă tine!

N-am să stau să adun anii de când îl cunosc. Adun orele de când am aflat și refuz să cred că piticul e atât de încercat de viață. N-am să stau s-o lungesc pentru că nu-i timp de pierdut. Cu toții îl cunoaștem pe Florin Hidișan. Toți i-am admirat golurile, pasele și driblingurile. Tremur când scriu aici, cum cred că a tremurat și bara din Ghencea până la demolare la șutul lui de la jumătatea terenului. Atunci era o finală pentru Steaua, azi Hidi își trăiește propria finală.

Recent a fost diagnosticat cu “Formațiune tumorala exulcerata pe curbura stomacală. Metastaze”. N-aș cunoaște să vă dau multe detalii. Știu doar că Florin are nevoie de noi. Iar lumea fotbalului, din care el face parte, a fost mereu receptivă când i s-a cerut ajutorul. N-o face piticul, o fac eu pentru el. Haideți să ajutăm un frate, de doar 39 de ani, ce are viața înainte. Oricine vede acest mesaj, poate ajuta cu un share, cu un tag, cu o sumă de bani, oricât de mică, cu un tricou sau o pereche de mănuși. Toate vor fi scoase la licitație aici, iar banii vor ajunge la Florin, pentru că are atâta nevoie de ei. Haideți toți în echipa piticului pentru finală.

IN SCURT TIMP, VOM INCEPE LICITATIA PENTRU TRICOURI, alaturi de nume mari ale FOTBALULUI ROMÂNESC!”, scria Apostu pe Facebook.

Sursa foto: uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite