Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA are doi jucători CONVOCAŢI la loturile naţionale de seniori

UTA are nu unul, ci doi jucători convocaţi la loturile naţionale de seniori, pentru preliminariile Campionatului Mondial 2022. Este vorba despre portarul Florin Iacob, care în numai o zi a trecut de pe lista adiţională pe lista jucătorilor selecţionaţi, şi mijlocaşul lituanian Modestas Vorobiovas, chemat la naţionala ţării sale.

UTA are doi jucători CONVOCAŢI la loturile naţionale de seniori
Comentează 0

Dacă ieri vă informam că portarul UTA-ei, Florin Iacob, a intrat în vederile selecţionerului Mirel Rădoi pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia din preliminariile CM 2022, fiind trecut pe lista de rezervă, astăzi, utistul a fost convocat la lot. Motivul? Ionuţ Radu, portarul lui Inter Milano, nu mai are voie să părăsească Italia din cauza coronavirusului.

Pe de altă parte, trebuie spus că şi Modestas Vorobjovas a fost convocat, la naţionala Lituaniei, scrie prosport.ro, Bătrâna Doamnă având astfel doi jucători selecţionaţi la echipe naţionale de seniori.

Vă reamintim că în noiembrie, un alt uitist, Alexandru Albu, „a respirat aer de Națională”, fiind convocat de selecționerul Rădoi pentru tripla cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord. Din păcate însă nu a reușit să debuteuze la prima reprezentativă.

Sursa foto: Arhiva/Facebook

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite