Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fiul lui Burnei, şi el medic, vorbeşte pentru prima dată despre cazul tatălui său

Cristian, fiul doctorului Gheorghe Burnei, a reacţionat în premieră după ce tatăl lui s-a trezit cercetat penal pentru luare de mită, fiind acuzat şi de operaţii-experiment efectuate pe copii.

Fiul lui Burnei, şi el medic, vorbeşte pentru prima dată despre cazul tatălui său
Comentează 0

Fiul lui Burnei, Cristian, şi el medic, specialist în ortopedie-traumatologie, a reacţionat la situaţia delicată în care a ajuns părintele sau, făcând o declaraţie prietenilor care doreau să se constituie într-un grup de ajutorare a doctorului anchetat:

"Vreau să va spun că toate comentariile şi scrierile pe facebook nu-l ajută cu nimic. Poveştile şi susţinerile tuturor sau condamnările tuturor pe facebook nu ajută cu nimic. Judecătorul a respins facebook ca măsură justificativă sau acuzatorie, asta că a cerut procurorul asta, dorind să o citeze pe mama fetiţei respective, A., şi a fost respins, că nu toţi au FB. În consecinţă, dacă cineva vrea să-l susţină sau să-l ajute trebuie să-şi scrie de mână povestea, să-şi scrie la sfârşitul declaraţiei că a fost condiţionat sau nu financiar, să semneze şi să ofere cnp, nr. de tel şi alte detalii încât să poată să fie contactat de procuratura. Protestul nu ajută cu nimic. Decât moral, că sprijin pt omul ăsta care tată a fost mai mult altora decât mie sau surorii mele!

Nimeni nu mă credea că eu nu mă vedeam/întâlneam cu el luni calendaristice la rândul. Cu surprindere plăcută sau nu, habar nu am cum să o echitez, am constatat că am mai mulţi fraţi/surori decât am crezut vreodată, asta că mulţi copii operaţi de el au ales să-i spună aşa, că-l consideră tatăl lor! Vă accept pe toţi ca fraţi, deşi nu ştiam până acum, şi sper să putem să-l ajutăm. Asta pt că mulţi îi spuneau tatăl meu. Nu va pot sfătui la nimic,ce şi cum să faceţi, acţiuni sau alte măsuri de protest! Nu am cum. Plângem, jelim, bocim toată familia de ceva timp. Nu pricepem, nu înţelegem ce, cum şi de unde ni se trage nenorocirea asta. Am făcut numai bine, cum am considerat noi, în limita noastră de pricepere.
Cristian Burnei

Îmi asum tot ce am scris. Dacă vine de la mine va fi tratată altfel...", a declarat Cristi Burnei despre situaţia complicată în care se află tatăl lui.

Sursa: stirilekanald.ro


Scrie un comentariu

trimite