Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finala Miss Arad - 2022

 Finala Miss Arad - 2022
Comentează 0

Finala evenimentului Miss Arad va avea loc joi, 11 august, la Vechiul Cazinou din Arad, recepția de primire a invitaților fiind la orele 19:00, iar spectacolul propriu-zis va începe la ora 20:00.

Biletele de intrare sunt puse în vânzare la Bijuteria Tresor by Gold Fashion din incinta Atrium Mall. Toți banii obținuți din vânzarea de bilete vor fi donați de organizatori, către susținerea Carlei Ardelean, în vârstă de 13 ani, diagnosticată cu tumoră cervicală Srtoli-Leydig &Rabdomiosarcom.

La finala concursului de joi, vor participa 14 finaliste care vor susține probele obligatorii ale concursurilor de frumusețe de acest nivel: cea a costumelor de baie, a rochiilor de seară și a întrebărilor de perspicacitate. De asemenea, spectacolul va fi întregit de momente artistice, de dans și prezentări de modă.

 Finala Miss Arad 2022 este organizată de Asociația Angels Organization și Angels Events și este susținută de Centrul Municipal de Cultură Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Județean Arad și Consiliul Județean Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite