Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finala Miss Arad - 2022

Finala Miss Arad - 2022
Comentează 0

Finala evenimentului Miss Arad a avut loc joi, 11 august, la Vechiul Cazinou din Arad, începând cu ora 19:00.

Din biletele de intrare puse în vânzare la Bijuteria Tresor by Gold Fashion in incinta Atrium Mall și donațiile obținute în cadrul evenimentului s-a obținut suma de 8550, care vor fi donați de organizatori către susținerea Carlei Ardelean, o fată în vârstă de 13 ani, diagnosticată cu tumoră cervicală Srtoli-Leydig &Rabdomiosarcom.

La finala concursului de joi au participat 14 finaliste, care au susținut probele obligatorii ale concursurilor de frumusețe de acest nivel: cea a costumelor de baie, a rochiilor de seară și a întrebărilor de perspicacitate. De asemenea, spectacolul a fost întregit de momente artistice, de dans și prezentări de modă. Vatra Caldă- brutărie artizanală, a oferit spectatorilor un bufet cu specialități.

Juriul Miss Arad a fost compus din colaboratori, sponsori si personalități din mediul social, media si politic: Lazar Faur, Ilie Cheșa, Andreea Ungureanu, Rebeka Tira, Sami Hotăran, Ioana Hotăran, Florentina Maior, Georgiana Neamțu, Diana Redei, Alexandra Mariș, Alina Kvas, Nadina Iosim, Diana Farcaș, Marina Palcu, Gligor Monica, Dorina Popovici, Briana Popovici, Vanesa Faur, Camelia Oprea, Nicoleta Pavel, Raluca Medeleanu, Basil Mureșan, Lavinia Noghiu, Roman Angela și Czebely Adela.

Sponsorul oficial a fost HNI cosmetice.ro, iar partenerii: Vechiul Cazinou si Atrium Mall Arad.

Sponsorii evenimentului au fost: REMAX Dynamic, BavariaUsed.ro Membru Of Automobile Bavaria Group, Tresor by Gold fashion, Vino Italia, Icetech,Concept by Cristi Ardelean, Vatra Caldă, Binecunoscuta compania a soarelui și a frumuseții –Sonnenline, Beautyline Profesional,  Magazin Inteligent, Ioho, Niche Scent Arad- parfumuri de nișă by Călaj, Kan Events, Daniela Boit Nutritionist, La Salada,  Briss- Produse cosmetice fabricate în România șiLoredana Dinu.

Fotograful oficial al concursului a fost Cosmin Micoară, iar videograful oficial, Marcel Poncu.

Rochiile de seara au fost asigurate de designerul Alina Kvas, care a realizat o colecție specială pentru ediția Miss Arad 2022.

Machiajul a fost realizat de echipa de machiaj coordonata de Diana Redei Cautun makeup artist oficial si Alexandra Bianca Maris makeup artist oficial cu ajutorul makeup artistiilor Antonia Ursu, Alexandra Giorgiana, si Melisa Mihuta, absolvente a scolii de machiaj Noah makeup academy. Produsele de machiaj au fost asigurate de Hni cosmetice.ro

Coafura este realizată de echipa Eria Beauty Salon, hairstylistul oficial Marina Palcu, Petronela Covaci și Simona Valea.

Manichiura este asigurată de echipa Incredible Nails, Paula Pop si Veronica Bîc cu produse Ami Gel (Hni cosmetice.ro)

 

Finala Miss Arad 2022 a fost organizată de Asociația Angels Organization și Angels Events și este susținută de Centrul Municipal de Cultură Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Județean Arad și Consiliul Județean Arad.

 

Premiile acordate au fost:

Locul 1 – Gorgan Alesia
Locul 2 – Santamaria Emanuela Federica
Locul 3 – Varga Silvia

Premiul Special al Juriului: Ciui Carina

Miss Media: David Anca Miss Fotogenie: Fundeanu Andra
Miss Popularitate: Asfetei Amalia
Miss Caritate: Floroiu Larisa
Miss Eleganță: Bătrîn Alexandra
Miss Beauty: Leordean Densisa
Miss Remax: Santamaria Emanuela Federica
Miss HNI Cosmetics: Abrudan Iulia
Miss SonnenLine: Fundeanu Andra
Miss Beautiful Hair: Uscatu Raluca
Miss EQ (Inteligență Emoțională): Antoche Ioana
Miss Charmony: Borteș Georgiana

 

Galerie foto (510)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite