Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Purtate spre victorie de publicul arădean: FCC Baschet UAV Arad - Sepsi SIC Sf. Gheorghe 67-61 (FOTO şi VIDEO)

Sala Polivalentă a fost în această seară neîncăpătoare, suporterii arădeni venind cu mic, cu mare, aşa cum au fost chemaţi, pentru a-şi susţine favoritele care au jucat pe teren propriu cea de a treia partidă a finalei Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF).

Purtate spre victorie de publicul arădean: FCC Baschet UAV Arad - Sepsi SIC Sf. Gheorghe 67-61 (FOTO şi VIDEO)
Comentează 0

Fetele de la FCC Baschet UAV Arad au întâlnit Sepsi SIC Sf. Gheorghe într-un meci contând pentru finala LNFB.  După ce săptămâna trecută au pierdut ambele meciuri disputate pe Sepsi Arena, cu 76-61, respectiv, 84-68   elevele lui Bogdan Bulj au reuşit să se impună în această seară cu 67-61.

Dacă la sfârşitul primului sfert, fetele de la „ICIM” conduceau cu 20-16, în sfertul cu numărul 2 au cedat treptat iniţiativa, fiind conduse la pauză cu 34-31, pentru ca la sfârşitul sfertului trei scorul să fie 50-48 pentru arădence. Publicul arădean însă le-a dat aripi şi le-a purtat spre victorie.

La fel ca şi semifinalele, finala se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri”. Partida de astăzi a început de la ora 19.00 şi a fost transmisă în direct de FRB TV, nu şi de TV Arad, aşa cum s-a întâmplat cu ultimele partide ale FCC Baschet UAV. Mâine, se joacă meciul cu numărul patru, tot de la ora 19 şi tot la Polivalentă, iar dacă arădencele câştigă din nou, partida decisivă se va juca pe Sepsi Arena, pe 30 aprilie.

Lucian Şerban

Foto şi video: Lucian Ciobanu

Galerie foto (84)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite