Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Argint pentru fetele noastre: Sepsi SIC Sf. Gheorghe - FCC Baschet UAV Arad 78-60, în meciul decisiv (FOTO şi VIDEO)

Meciul decisiv din finala Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF) s-a desfășurat în această      seară pe Sepsi Arena, arădencele de la FCC Baschet UAV Arad, aflate în căutarea titlului cu numărul 10 confruntându-se cu o echipă extrem de puternică, campioana en-titre, Sepsi SIC Sf. Gheorghe, o echipă care începând cu 2015 a reușit să câștige cinci titluri din șase. Suporterii arădeni care au făcut deplasarea la Sf. Gheorghe în număr mare nu au avut însă parte de rezultatul așteptat.

Argint pentru fetele noastre: Sepsi SIC Sf. Gheorghe - FCC Baschet UAV Arad 78-60, în meciul decisiv (FOTO şi VIDEO)
Comentează 0

Dacă săptămâna trecută au pierdut ambele meciuri disputate pe Sepsi Arena, cu 76-61, respectiv, 84-68  elevele lui Bogdan Bulj au reușit, la Arad, să egaleze scorul general, câștigând cu 67-61, respectiv 67-63, reușind să se impună în fața publicului propriu care le-a purtat efectiv spre victorie. Astfel, au împins finala în meciul 5, când ambele formații au jucat cu trofeele pe masă.

Din păcate, „ICIM-ul” nu a putut beneficia de ajutorul unei jucătoare exponențiale, Brankica Hadzovic, căpitanul echipei, care a rămas pe bancă accidentată.

Fetele noastre au început mai slab partida, cedând primul sfert cu 22-9, pentru ca la finalul sfertului doi Sepsi să conducă cu 45-27, iar sfertul trei să se termine cu scorul de 59-43 pentru echipa din Sf. Gheorghe. La final, scorul a fost 78-60 pentru Sepsi, fetele antrenate de Bogdan Bulj trebuind să se mulțumească cu medaliile de argint.

Finala s-a disputat după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri”. Partida de astăzi a început de la ora 18.00 şi a fost transmisă în direct de FRB TV și de TV Arad.

Foto şi video: Lucian Ciobanu

Galerie foto (36)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite