Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC Baschet UAV Arad - CSM Satu Mare 64-71, într-o partidă care nu s-a putut desfăşura la Arad din cauză că acoperişul Sălii Sporturilor „Victoria” a cedat (FOTO)

FCC Baschet UAV Arad a pierdut cu 64-71 partida disputată în această seară în compania fetelor de la CSM Satu Mare, contând pentru prima manşă din sferturile de finală ale Cupei României. Asta, în condiţiile în care în 2020 jucau finala competiţiei.

FCC Baschet UAV Arad - CSM Satu Mare 64-71, într-o partidă care nu s-a putut desfăşura la Arad din cauză că acoperişul Sălii Sporturilor „Victoria” a cedat  (FOTO)
Comentează 0

La mai bine de o lună de la ultima confruntare directă, cea din campionat, sorţii au decis ca cele două rivale să se reîntâlnească în Cupă. Aradul a ajuns în această fază după un duel facil în primul tur, cu KSE Târcu Secuiesc, adjudecat cu 76-54 și 78-70 în luna septembrie. „Galben-albastrele”sunt pentru a şasea oară în ultimii şapte ani în faza celor mai bune opt formații din CRBF. De partea cealaltă, sătmărencele s-au calificat direct în această rundă.

Din păcate, în loc să se desfăşoare la Arad, partida s-a jucat la Timişoara. Motivul? Acoperişul Sălii Sporturilor „Victoria" din Arad a cedat, iar cum afară plouă, apa a ajuns să se scurgă pe parchet.

În încheiere mai trebuie spus că returul se va juca pe 5 ianuarie la Satu Mare.

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (25)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite