Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pe muchie de cuţit: după OPT ani, FCC Baschet UAV Arad s-a calificat în FINALA Ligii Naţionale (FOTO şi VIDEO) / UPDATE: Când se vor juca meciurile din finală

A fost un meci disputat până în ultimul moment, în acestă seară, la Sala Polivalentă, cum este cunoscută printre arădeni Sala Sporturilor „Victoria”. Au fost ratări, au fost reuşite frumoase, au fost răsturnări de situaţie, iar spectatorii care au umplut sala au stat cu sufletul la gură până la final.

Pe muchie de cuţit: după OPT ani, FCC Baschet UAV Arad s-a calificat în FINALA Ligii Naţionale (FOTO şi VIDEO) / UPDATE: Când se vor juca meciurile din finală
Comentează 0

Update 1 Când se vor juca meciurile din finală

Pentru echipa arădeană urmează finala, cu două meciuri la Sfântu Gheorghe, pe 20 și 21 aprilie. Apoi, meciul cu numărul 3 se va juca la Arad, fiind programat pe 26 aprilie. Dacă va fi nevoie va urma un al doilea meci la Arad, pe 27 aprilie și un meci decisiv la Sfântu Gheorghe, pe 30 aprilie.


Fetele de la FCC Baschet UAV Arad au întâlnit CSM Satu Mare în meciul cu numărul trei al semifinalei Ligii Naţionale, pe care l-a câştigat cu 60-55.

În primele două meciuri ale semifinalei, elevele lui Bogdan Bulj s-au impus cu 95-93 şi 77-73, astfel încât victoria obţinută în această seară le-a  asigurat prezenţa în finală, după o aşteptare de nu mai puţin de opt ani. Asta, în condiţiile în care semifinalele se dispută în sistemul 3 din 5.

Partida a început la ora 19 şi a fost transmisă de TV Arad şi de canalul de YouTube FRB TV, intrarea publicului fiind gratuită.

Intraţi AICI pentru a vedea datele statistice ale meciului.

Galerie foto (47)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite