Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FC Argeș - UTA 1-1

FC Argeș - UTA 1-1
Comentează 0



Eu cred că UTA nu va mai întâlni un adversar atât de slab precum a fost FC Argeș astăzi, cu toate că cei doi comentatori de la Digi Sport 1  încercau să evidențieze jocul bun al gazdelor.
Dar sigur nu va mai prinde niciun arbitru atât de departe de cerințele ligii întâi. Să fii atât de aproape de mâna întinsă ca o aripă de apărătorul argeșean la șutul lui Roumpouluakou și să nu acorzi penalty, să treci cu vederea cele două sau trei simulări crase ale jucătorilor gazdă și încă multe alte mărunțișuri, ne facem să gândim că acest arbitru, Florin Andrei din Tg. Mureș,  a fost delegat la acest meci doar pentru faptul că s-au întâlnit două nou promovate, altă explicație nu găsesc.

UTA deschide scorul relativ repede, min.10,  prin Bustea care a tras fără prea mare pendulare din afara careului în colțul lung al porții lui Croitoru. Imediat Bustea a trebuit să părăsească terenul , suferind , se pare , o întindere musculară. 

A urmat o scurtă perioadă a celor doi portari, care prin reflexele lor au reușit să evite golurile. Min.23 , 25 și 30 intervențiile  lui Moldovan, iar de partea cealaltă, Croitoru e îngerul păzitor la șutul lui C. Rus și min.36 la foarfeca spectaculoasă a lui Hora .
În min. 39 Buhacianu scapă singur spre poarta lui Croitoru, dar nu protejează bine mingea și prima repriză se termină cu UTA în avantaj.
În partea a doua,  Argeșul are o ocazie mare, în minutul 57, când Năstăsie nu profită de marcajul superficial al lui Roumpoulakou, dar ratează, șutul acestuia este respins specaculos de Moldovan
Marea ratare care o putea duce pe UTA la 0-2 se va consuma în minutul 67, când Buhăcianu face o cursă de la mijlocul terenului până în careul advers, unde, singur cu Croitoru, încearcă o scăriță, dar mingea trece pe lângă bara laterală a porții argeșene.
Vine și răzbunarea ocaziilor arădene, dar ( din nou) , greșeala de marcaja lui Ilie  la noul intrat Malele reușește să stabilească egalarea și totodată scorul final al partidei.
Păcat, două puncte pierdute azi, încă două în meciul cu Voluntari, iar următoarea partidă, cea cu Poli Iași de pe teren propriu se anunță a fi mult mai dificilă decât cele două amintite.
Au evoluat următoarele echipe:

FC Argeș :Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Șerbănică – Șerban, Meza Colli – Mirică, Honciu, R. Grecu – Mediop. Rezerve: Greab – G. Matei, Barbu, G. Deac, Panait, I. Năstăsie, Blejdea, Mușat, Malele

FC UTA: Moldovan – Bustea, Benga, Ilie, Roumpoulakou – Albu, Roșu – Tescan, Hora, Buhăcianu – C. Rus. Rezerve: Balauru – Erico da Silva, Klapan, Melinte, Rusu, Ioniță, Morar, Ursu, Tomozei

Au arbitrat: Florin Andrei (Târgu Mureş) Vasile Marinescu (Bucureşti) – Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: George Găman (Craiova).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite