Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fastuoasă expoziție de oglinzi la Sala Ferdinand

Fastuoasă expoziție de oglinzi la Sala Ferdinand
Comentează 0

Cu prilejul Zilelor Aradului, în după-amiaza zilei de luni, 22 August, Sala Ferdinand a Primăriei municipiului a găzduit vernisajul unei opulente expoziții de oglinzi, intitulate  GLASS NOUVEAU - Vitraliul lui Cristian Florin Anghelescu.

”Oglinzile ornate cu efecte vitraliere creează un plăcut aspect utilitar - artistic, o îmbinare armonioasă de plăcut cu util. Oglinda folosită ca și mijloc de autocuunoaștere este obiectul care reflectă veridic realitatea, arătându-ți detalii bune sau rele din aspectul tău exterior. Adică este un instrument ce îți prezintă cinstit existența, oferindu-ți autocontrolul și capacitatea de confesare cu propria-ți imagine”, a reflectat ingenios pe marginea oglinzilor expuse pictorul Ioan Kett Groza.

”Cam după cinci ani de când am inceput lucrul am descoperit o care, se numește ”Oglinzile” și a fost scrisă de Petru Creția, care nu mai este printre noi din 1993. Și am găsit acolo exolicațiile trăirilor mele în fața oglinzii. Și am pornit această aventură ezitând la fiecare pas, cu atât mai mult cu cât drumul nu exista”, s-a confesat publicului artistul Cristian Florin Anghelescu.

 

Galerie foto (61)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite