Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Exercițiu de teren pentru managementul ariilor naturale protejate în Pădurea Ceala -X-PARC Arad-

Exercițiu de teren pentru managementul ariilor naturale protejate în Pădurea Ceala -X-PARC Arad-
Comentează 0

Asociația Pentru Promovarea Valorilor Naturale și Culturale ale Banatului și Crișanei ”EXCELSIOR” din Arad, în cadrul proiectului ”Dezvoltarea unui Centru Transfrontalier de Resurse pentru Arii Protejate”, X-PARC, cod proiect HURO/1101/187/1.3.1, a organizat astăzi 26.08.2015, în parteneriat cu Cercetașii României, Centrul Local Arad Phoenix, un exercițiu de teren pentru managementul ariilor naturale protejate în Pădurea Ceala.

Exercițiul s-a desfășurat cu participarea unui număr de 23 cercetași și a constat în ecologizarea unui traseu în Pădurea Ceala, în vecinătatea Centrului de Vizitare Ceala, urmată de desfășurarea unor jocuri/concursuri tematice. Logistica acțiunii a fost asigurată de către Asociația Excelsior, prin proiectul X-PARC.

Acțiunea se înscrie în seria de evenimente organizate de către Asociația Excelsior prin centrul local X-PARC Arad, în scopul sprijinirii dezvoltării organizațiilor neguvernamentale locale care desfășoară activități de protecția mediului.

Pe viitor, se vor organiza prin intermediul X-PARC Arad și alte acțiuni similare, care au ca scop dezvoltarea instituțională a organizațiilor neguvernamentale de mediu implicate în gestiunea ariilor naturale protejate.

Conținutul acestui comunicat nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene.

C. P.

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite