Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a obţinut un nou mandat de vicepreşedinte al PNL la nivel naţional

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, a obţinut în urma şedinţei Consiliului Naţional de ieri, un nou mandat de vicepreşedinte la nivel naţional. Dacă până la data votului deţinea funcţia de vicepreşedinte regional pe regiunea de Vest, acum este vicepreşedinte pentru fonduri europene şi dezvoltare regională, candidând în echipa premierului Florin Cîţu.

Potrivit caleaeuropeana.ro, acesta a fost ales cu 1.583 de voturi.

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a obţinut un nou mandat de vicepreşedinte al PNL la nivel naţional
Comentează 0

„Bătălia importantă pentru mine și partidul meu a fost în 2004, când, la 37 de ani, am ajuns primarul municipiului Arad, iar de atunci am ținut steagul valorilor creștin - liberale în care am crezut și cred astfel încât, în patru mandate, am reușit să modernizez un oraș și am primit confirmarea să ajung în poziția de eurodeputat. Putem spune că am crescut odată cu țara. Fac parte din generația decrețeilor, dar pentru noi revoluția a fost începutul unei noi vieți. Sunt omul care a ținut steagul în 16 decembrie în Timișoara, dar sunt și omul care a ținut steagul partidului în fiecare bătălie. Putem spune că ne-am îndeplinit, noi, cei din Revoluția Română, obiectivele de țară: intrarea în NATO și UE. Astăzi avem o mare oportunitate să lucrăm la al treilea mare proiect de țară, modernizarea României. Prin modul în care a lucrat președintele României, putem spune că avem în cadrul financiar 2021-2027 50 de miliarde de euro, iar mâine (n.r. astăzi), în prezența președintei Ursula von der Leyen, premierul României, Florin Cîțu, va semna un proiect de 29 de miliarde. Dacă adăugăm și cele 10 miliarde din Programul Național de Investiții, putem spune că românii au la dispoziție, prin munca noastră, peste 90 de miliarde de euro. Militez pentru unitate în interiorul partidului, cu președintele României, și unitate cu românii”, a spus Gheorghe Falcă în discursul său de candidatură, conform caleaeuropeana.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Tot ieri au fost aleşi şi noul secretar general al PNL (Dan Vîlceanu), prim-vicepreşedinţii (Rareş Bogdan, Iulian Dumitrescu; Gheorghe Flutur şi Lucian Bode) şi vicepreşedinţii (Florin Roman, Marcel Vela, Hubert Thuma, Pavel Popescu, Daniela Cîmpeanu, Alin Tişe, Monica Anisie, Gigel Ştirbu, Silviu Coşa, Ionel Bogdan, Virgil Popescu, Alexandru Muraru, George Stângă, Nelu Tătaru, Alin Nica, Ciprian Dobre, Alina Gorghiu, Adrian Cosma, Ciprian Pandea, Robert Sighiartău, Mircea Fechet, Nicolae Ciucă Cristian Buşoi şi Sorin Cîmpeanu). Asta, în condiţiile în care la Congresul de sâmbătă, premierul Florin Cîţu a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Citiţi şi: Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite