Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eforturile dau roade la Şah Club Vados. „Am reuşit să creăm o emulaţie în Arad, vizavi de şah”

5 reprezentanţi ai Şah Club Vados Arad (Răzvan Buzuriu, Flavia Sida, Răzvan Unguroiu, Victor Moţiu, Iulian Anghel) au cucerit 12 medalii la prima competiţie a anului, Campionatul Naţional Şcolar.

Eforturile dau roade la Şah Club Vados. „Am reuşit să creăm o emulaţie în Arad, vizavi de şah”
Comentează 0

O zestre care confirmă faptul că efortul depus de echipa condusă de Alin Câmpeanu cu diverse proiecte de selecţie sau popularizare a şahului în şcolile arădene nu a fost în zadar.

„Ne bucurăm că am obţinut atâtea rezultate bune la Naţionalele Şcolare de la Călimăneşti. Au fost şi sportivi care au confirmat, dar şi unii care au surprins plăcut. Sportivi care sunt la început de drum, şi care, cu seriozitate şi pregăire pot să facă performanţe serioase, deoarece au calităţi pentru acest sport.

Şahul e un sport până la urmă, noi încercând, de-a lungul anilor, să combinăm cele 2 aspecte: latura sportivă de performanţă cu cea educaţională, să arătăm beneficiile şahului în dezvoltarea copiilor. Cred că am reuşit să creăm o emulaţie în Arad, şi copii vin spre acest sport. Sper ca numărul lor să crească şi să avem rezultate din ce în ce mai bune”, a spus Alin Câmpeanu, preşedinte Şah Club Vados Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite