Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După ani de așteptare și numeroase accidente cu răniți și chiar morți, ”intersecția blestemată” este semaforizată

Intersecția străzilor Andrei Șaguna – Mihail Kogălniceanu – Condurașilor, locul celor mai numeroase accidente din Arad, va avea semafoare, lucrările fiind demarate de câteva zile.

După ani de așteptare și numeroase accidente cu răniți și chiar morți, ”intersecția blestemată” este semaforizată
Comentează 3

Locuitorii din zonă au cerut municipalității de nenumărate ori, în ultimii ani, să instaleze semafoare în intersecția pe care au numit-o ”blestemată”, pentru că nu au liniște din cauza numărului mare de evenimente rutiere. Cele mai multe au fost tamponări, uneori și două pe zi, însă au fost și accidente cu răniți și chiar morți. Casele din cele patru colțuri ale intersecției au fost lovite de nenumărate ori de mașini scăpate de sub control.

O măsură provizorie a fost luată în toamna anului trecut, când primăria a montat limitatoare de viteză pe Andrei Șaguna, stradă de pe care mulți șoferi veneau cu viteză și nu acordau prioritate. De atunci, numărul evenimentelor rutiere a scăzut semnificativ, însă au mai avut loc accidente.

De câteva zile, echipe de muncitori lucrează la instalarea semafoarelor mult așteptate. Lucrările, care costă peste 360.000 de lei, vor dura aproximativ două luni.

Și alte intersecții periculoase din Arad au intrat în același program de semaforizare. Este vorba despre Poetului – Ovidiu (Centura DN7), Calea Zimandului – Ștefan Ludwig Roth, Cocorilor – Abatorului și Crișan – Tudor Vladimirescu.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite