Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gata cu accidentele în INTERSECȚIA BLESTEMATĂ! Iată soluția autorităților

Gata cu accidentele în INTERSECȚIA BLESTEMATĂ! Iată soluția autorităților
Comentează 2

Intersecția străzilor Andrei Șaguna, Kogălniceanu și Condurașilor scapă de ”blesteme” fără descântece. Locuitorii din zonă o numiseră ”Intersecția blestemată”, din cauza sutelor de accidente și tamponări care au avut loc aici în ultimii ani.

De ieri, acestea vor fi date uitării. Autoritățile, care nu au reușit să urgenteze instalarea de semafoare din cauza procedurilor birocratice, au decis să monteze  limitatoare de viteză. Acestea au fost amplasate pe strada Andrei Șaguna, pentru că majoritatea șoferilor care provocau evenimente rutiere intrau în intersecție de pe această stradă, fără să fie atenți că și-au pierdut prioritatea.

ARQ a testat limitatoarele, iar autoturismele sunt scuturate puternic dacă viteza nu este redusă la câțiva kilometri pe oră, astfel că șoferii grăbiți vor fi nevoiți să apese pedala de frână și vor avea timp să observe indicatorul ”Cedează trecerea”. 

Soluția este totuși provizorie, Primăria urmând să instaleze peste câteva luni semafoarele solicitate de localnici de câțiva ani.
 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite