Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Intersecția blestemată, pe masa consilierilor. Iată ce au decis

Intersecția blestemată, pe masa consilierilor. Iată ce au decis
Comentează 2

Numeroasele accidente care se produc în intersecția străzilor Andrei Șaguna – Mihail Kogălniceanu – Condurașilor, despre care ARQ a scris de nenumărate ori – au atras atenția, în cele din urmă, administrației locale.

Consilierii locali au aprobat, chiar astăzi, studiul de fezabilitate pentru semaforizarea intersecției ”blestemate”, după cum au numit-o localnicii în ultimii ani.

Până la realizarea efectivă a lucrărilor, estimate 462.000 de lei, va mai trece însă destul timp. Trebuie organizată o licitație pentru atribuirea proiectului, însă municipalitatea estimează că semafoarele vor funcționa până la sfârșitul acestui an.

Localnicii au cerut în repetate rânduri să fie instalate semafoare, pentru că aproape zilnic au loc tamponări. Uneori au loc accidente cu răniți și chiar morți, fiind vorba și de un caz în care victime au fost pietoni aflați pe trotuar. De asemenea, casele din intersecție poartă urmele unor violente ciocniri, pentru că mai multe mașini implicate în accidente au ricoșat în ziduri.
 

Galerie foto (22)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite