Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DNA a finalizat ancheta în dosarul morţii poliţistului Gigină. Ce riscă Gabriel Oprea

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a finalizat ancheta în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, în care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, caz în care Înalta Curte stabilise ca termen data de 1 mai, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

DNA a finalizat ancheta în dosarul morţii poliţistului Gigină. Ce riscă Gabriel Oprea
Comentează 0

Procurorul de caz a terminat ancheta de săptămâna trecută şi a înaintat-o şefului ierarhic pentru confirmarea soluţiei dispuse, au precizat sursele citate.

În februarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis o contestaţie depusă de familia poliţistului Gigină, care s-a plâns de faptul că ancheta DNA durează de prea mult timp.

Potrivit DNA, în seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19,00, agentul de poliţie Bogdan Gigină a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care i-au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, Bogdan Gigină făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a fostului ministru Gabriel Oprea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite