Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DESCINDERI LA NĂDLAC. Primarul Ciceac, vizat de o anchetă privind defrișări ilegale / UPDATE: Edilul a fost reținut pentru 24 de ore

Mai multe echipaje de polițiști au descins, luni, la Primăria Nădlac, pentru a efectua percheziții, ridicând documente în legătură cu o dispoziție mai veche a primarului, care a dispus tăierea a 82 de copaci din parcul central.

DESCINDERI LA NĂDLAC. Primarul Ciceac, vizat de o anchetă privind defrișări ilegale / UPDATE: Edilul a fost reținut pentru 24 de ore
Comentează 1

Update 1 Edilul a fost reținut pentru 24 de ore

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care instrumentează dosarul, au dispus reținerea primarului pentru 24 de ore, după ce l-au audiat și i-au adus la cunoștință învinuirile.

ȘTIREA INIȚIALĂ:


Potrivit unor surse din cadrul Poliției Județene Arad, o anchetă este în derulare la Nădlac, în legătură cu defrișări din parcul central al orașului, dispuse de către primarul Vasile Ciceac.

Polițiștii au efectuat percheziții și au ridicat documente semnate de către edil, prin care s-a dispus, anul trecut, tăierea a 82 de copaci din parc.

Este vorba de un volum de 170 de metri cubi de material lemnos, pe care edilul l-ar fi vântut, deși defrișările nu ar fi avut loc cu respectarea condițiilor legale.

Anchetatorii afirmă că s-a creat un prejudiciu de 61.000 de lei, iar primarul ar urma să fie acuzat de abuz în serviciu, tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

Până la ora transmiterii acestei știri, edilul-șef al orașului nu a putut fi contactat pentru a răspunde acuzațiilor.

Vasile Ciceac (PNL) a anunțat, recent, că nu va mai candida la alegerile locale din acest an, invocând motive personale.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide