Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr a furat cinci porci şi bunuri de 4.000 de lei dintr-o fostă fermă din Nădlac

Un tânăr a furat cinci porci şi bunuri de 4.000 de lei dintr-o fostă fermă din Nădlac
Comentează 0

Poliţiştii oraşului Nădlac împreună cu cei din cadrul Postului de Poliţie Peregu Mare au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt dintr-o fostă fermă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada iulie- 2 august a.c., tânărul, de 24 de ani, din judeţul Bihor, în repetate rânduri, ar fi pătruns prin efracţie într-o fostă fermă situată în afara localităţii Nădlac, de unde ar fi sustras 2.500 kg de porumb, 5 porci, componente ale unor utilaje agricole, două adăpătoare pentru animale şi o nicovală, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că ulterior, tânărul, fără a deţine permis de conducere, ar fi transportat cu un autoturism bunurile provenite din comiterea faptei, în curtea locuinţei sale de pe raza localităţii Peregu Mare.

Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite