Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Furt de 15.000 de lei dintr-o mașină parcată într-o benzinărie din Nădlac

Furt de 15.000 de lei dintr-o mașină parcată într-o benzinărie din Nădlac
Comentează 0

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Nădlac au depistat în flagrant ieri şi reţinut patru persoane, bănuite de comiterea unui furt de bani şi bijuterii dintr-un autoturism.

                Poliţiştii au reuşit depistarea şi oprirea în trafic pe DN 7, pe raza localităţii Nădlac, a unui autoturism BMW în care se aflau trei bărbaţi, de 24, 28, respectiv  33 de ani şi un băiat de 14 ani, toţi din judeţul Argeş, bănuiţi de comiterea faptei.

                În fapt, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că iniţial depistării, cei în cauză ar fi sustras, prin distragerea atenţiei victimei, o borsetă conţinând suma de 1600 euro, 300 lei, bijuterii şi acte, dintr-o autoutilitară ce se afla în parcarea unei staţii de alimentare carburanţi din zona punctului de trecere a frontierei Nădlac. Ulterior, în scurt timp de la săvârşirea faptei, aceştia au fost depistaţi şi opriţi în trafic, prejudiciul cauzat în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei, fiind recuperat şi predat victimei.

                 Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar băiatul de 14 ani, pentru 10 ore, în cauză poliţiştii întocmind pe numele acestora un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

                De asemenea, cei trei bărbaţi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite