Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Derby ratat: Gaz Metan Mediaş - UTA 4-0

Câteva zile a fost UTA lider în seria secundă a ligii a II-a. Azi elevii lui Roland Nagy au fost surclasaţi de jucătorii contracandidatei la promovare, Gaz Metan Mediaş. Un joc în care arădenii au contat foarte puţin în atac, superioritatea gazdelor find evidentă E adevărat că golul 2 al Mediaşului a venit în urma unui henţ trecut cu vederea de arbitrul întâlnirii, dar per ansamblu Gazul a meritat victoria.

Derby ratat: Gaz Metan Mediaş - UTA 4-0
Comentează 0

Medieşenii au deschis repede scorul, în minuutl 8, atunci când Gavra a finalizat o fază la care au mai contribuit Munteanu şi Petre. UTA a construit greu, în tmp ce gazdele au prefaţat golul 2 cu alte şanse importante. În minutul 44 Gavra a preluat cu mâna, a pătruns pe stânga i-a pasat lui Târcoveanu care a îndeplinit o simplă formalitate, 2-0.

În debutul părţii secunde Hlistei şi Botiş nu găsesc cele mai bune soluţii pentru a finaliza din poziţii bune, după care portarul arădenilor Miron îşi salvează echipa în 2 rânduri. Cu 10 minute înainte de final zarurile sunt aruncate, Buziuc marcând din 10 metri. Final cu UTA în corzi, Zaharia înscriind în prelungiri golul 4.

Eşec durers, dar pe care arădenii trebuie să-l uite repede, pentru că înfruntă o altă echipă tare a sezonului, Chindia Târgovişte.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Man, Chindriș, Tănase (Roman), Hlistei – Rus (Strătilă), Curtuiuș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite