Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu stângu-n dreptul: UTA - Gaz Metan Mediaş 1-2

Cu stângu-n dreptul: UTA - Gaz Metan Mediaş 1-2
Comentează 1

UTA a revenit în Liga a II-a în faţa unui adversar cu mare experienţă. Unul care a avut nevoie de doar 5 minute pentru a deschide scorul, Petre transformând în gol pasa de 25 de metri a lui Băjenaru. UTA recţionează, Filaret ratând din 10 metri. Nu îşi calculează bine şutul Curtuiuş şi Hlistei, şi Mediaşul rămâne în avantaj. UTA presează, însă nici Burlă nu găseşte drumul spre gol.

În start de repriză secundă Strătilă încearcă de unul singur, fără rezultat. Llulaku şi Petre arată că Mediaşul nu se culcă pe o ureche, dar scorul rămâne 0-1. Până în minutul 70 când Cosimo marchează golul 2, după pasa lui Olaru. Nou intratul Rus are şansa imensă de a readuce UTA în joc, dar nu o fructifică. În minutul 85 poarta oaspeţilor e perforată: Sorian execută o lovitură liberă de la 23 de metri dreapta şi Curtuiuş reia în gol din 7 metri, 1-2. Finalul nu aduce nimic nou pentru că Mediaşul ştie să se apere, şi UTA pierde primele puncte în noul sezon.

UTA: Anca Trip – Polgar, Botiș, Filaret, Burlă – Chindriș, Jorza – Strătilă (Sorian), Man (Szekely), Hlistei (Rus) – Curtuiuș

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite