Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Tripa, repetent la proiecte pentru Arad ne vorbește despre învățământ!

Deputatul Tripa și-a mai adăugat un an de viață, nu demult sărbătorindu-și ziua, dar din nefericire a mai pierdut din puținii neuroni pe care îi mai are. Repetent la atragerea de fonduri de la bugetul de stat pentru Arad, deputatul Tripa își permite alături de șeful lui direct Căprar să critice administrația locală în ce privește investițiile în învățământul arădean. 

Deputatul Tripa, repetent la proiecte pentru Arad ne vorbește despre învățământ!
Comentează 0

După ce guvernul PSD a reușit să văduvească Aradul de 16 milioane de euro motivând ceva de genul că Falcă are un excedent bugetar (de parcă ar fi bugetul personal) de câteva milioane de euro și de aia minunatul guvern PSD a refuzat să dea Aradului ce i se cuvine. Mai mult de atât, mirificul deputat PSD Tripa are același argument penibil când vine vorba despre școlile arădene, acestea aveau nevoie de patru milioane de lei, bani pentru cheltuieli materiale ce trebuiau să vină de la guvern, dar care nu au fost alocați nici la ultima rectificare bugetară. Tripa ne spune cu neobrăzare că acești bani nu au venit, de ce? Pentru că Falcă are excedent bugetar.

Nu credeți că ar trebui să-i crape obrazul de rușine acestui deputat făcut la apelul bocancilor, dus la București de către slugoiul penalului Dragnea, președintele Căprar. Cum poți tui să apari în fața profesorilor în prima zi de școală când tu ști că nu ai făcut nimic ca procesul de învățământ arădean să se poată desfășura așa cum ar trebui?

Cum să apăreți voi, parlamentari de Arad în fața arădenilor când ați furat prin votul vostru din Parlament 16 milioane de euro din munca arădenilor? Din infrastructura Aradului, din investițiile în școli, din amenajarea zonelor de agrement, din modernizarea străzilor. Chiar nu vă este rușine?

Aradul are întradevăr un excedent bugetar pentru că are o administrație care se știe gospodări, o administrație care a demarat un proiect de 50 de milioane de euro„ Regenerarea Urbană”, proiect pe care șoriceii voștri mai mici, consilierii locali PSD nu au binevoit să-l voteze.

Ați ajuns să urmăriți doar interesele șefilor voștri și să rezolvați doar problemele care vă sunt impuse de mai marii din partid. 

Sunteți de-a dreptul penibili! Repetenții politicii arădene! Căprar, Todor și nu în ultimul rând Tripa!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite