Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dar din dar: polițiștii arădeni alături de cei mai puțin norocoși (FOTO)

„Sărbătorile de Iarnă sunt un prilej de a fi mai buni și de a ne apropia de cei din jurul nostru. Anul acesta a fost unul cu multe încercări pentru fiecare dintre noi și cu atât mai copleșitor pentru cei mai puțin norocoși”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Dar din dar: polițiștii arădeni alături de cei mai puțin norocoși (FOTO)
Comentează 0

Polițiștii de la Prevenire, împreună cu cei ai Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, alături de asociația non-profit Miki și SC Ergad SRL și-au unit forțele pentru a aduce un zâmbet și bucurie în suflet mai multor familii din județ.

Într-o zi însorită de iarnă, ajutoarele lui Moș Crăciun au pornit la drum dis-de-dimineață pentru a duce pachete cu alimente și jucării în comunitățile izolate de pe Valea Mureșului și Codrii Zărandului.

„Zi de zi, polițiștii arădeni se implică în viața comunității unde trăiesc sau își desfășoară activitatea. Un gest mic pentru noi poate însemna o sărbătoare mai frumoasă pentru altcineva, poate aduce speranța în suflete și credința că anul ce va veni va fi unul mai bun”, mai spun polițiștii.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite