Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dăncilă întâmpinată de sute de arădeni nemulțumiți: „Viorica nu uita că Aradul nu te vrea!”

După o serie de miniștri, mai mult sau mai puțin cunoscuți, care au vizitat Aradul în ultima vreme, a venit și rândul premierului Viorica Dăncilă să facă acest lucru. Să nu uităm că totuși ne aflăm în campanie electorală, iar adversarii politici ai PSD sunt pe val...

Dăncilă întâmpinată de sute de arădeni nemulțumiți: „Viorica nu uita că Aradul nu te vrea!”
Comentează 2

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată în fața Prefecturii, unde a avut o întâlnire cu autoritățile locale, de sute de arădeni nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă România. Unii dintre ei aveau pancarte, alții tricouri albe pe care scria „NIMIC”, cu trimitere la modul grosolan cu care a reacționat președintele PSD în fața unui alegător care a avut tupeul să îi întrerupă un discurs, alții bannere pe care scria „Orice om îi este frică de Ardeal”, cu referire la desele greșeli gramaticale pe care le face premierul, iar alții simple foi de hârtie cu mesaje de genul: „PSD a furat 16 milioane de euro de la Arad”.

Ce au scandat protestatarii

 În ceea ce privește scandările protestatarilor, acestea au fost de la „PSD, ciuma roșie!”, „În democrație, hoții stau la pușcărie!”, „La pușcărie!, La pușcărie!”, „Viorica nu uita, că Aradul nu te vrea!”, „Toată lumea știe, PSD – hoție”, la „Ați îndatorat România pentru următorii 100 de ani!” „Muie PSD!”, „Hoții, hoții!”, „Slugile lui Dragnea!”, „Papagalii de la PSD!”, „Dragnea nu uita, pușcăria-i casa ta!”, „La plecare, căutați-o-n buzunare!”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”.

La rândul lor, pesediștii prezenți au fost mult mai puțini, încercând să acopere vacarmul protestatarilor cu lozinci de genul „PSD!, PSD”, sau „Jos Falcă!”, dar fiind copleșiți numeric au trebuit să se lase păgubași. De remarcat că, în ciuda unor schimburi mai dure de replici, ambele tabere s-au comportat civilizat, cele pesediștii și contestatarii lor stând de multe ori unul lângă altul.   

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite