Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viorica Dăncilă a fugit huiduită din Arad!

Arădenii sunt deja familiarizați cu vizitele făcute de miniștrii PSD la Arad, în cea mai mare viteză, fără să aibă curajul să se întâlnească cu autoritățile locale sau cu cetățenii, rezumându-se a se întâlni doar cu clica lor din partid, cei aflați în preajma jupânului Dragnea.

Viorica Dăncilă a fugit huiduită din Arad!
Comentează 0

La fel a procedat astăzi și premierul Viorica Dăncilă care a reușit să facă o scurtă vizită în Prefectură, însoțită de slugile lui Dragnea, președintele PSD Arad Dorel Căprar și senatorul oltean Mihai Fifor. De menționat că deputatul Florin Tripa a fost lăsat afară, pe post de dirijor la o mână de oameni scoși din sediul de partid, chipurile ca susținători ai Veoricăi. După ce a discutat despre proiectele „0” realizate de către guvernul PSD, premierul a ieșit val-vârtej din Prefectură, din doi pași a fost deja urcată în mașina cu care a ajuns în Arad și a rupt-o la fugă în huiduielile sutelor de arădeni veniți să-și exprime nemulțumirea față de guvernul PSD și de maniera de a conduce acest guvern a premierului Dăncilă.

Dacă doamnei prim-ministru nu îi este teamă, după cum declara, de ce a tulit-o cu coada între picioare și nu a avut curajul de a avea o întrevedere cu membrii administrației locale, cu care să discute despre proiectele guvernului legate de Arad sau să stea pur și simplu de vorbă cu cetățenii?  „Nici mie nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de probleme să venim la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile, pentru că progresul într-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete. Într-un judeţ, dacă vrei să faci lucruri bune, vii cu proiecte, cu obiective şi le pui în practică!”, a declarat premierul Dăncilă.

Dacă guvernul PSD dă OUG-uri noaptea ca hoții, iată încă o dovadă că hoților le este frică să fie văzuți ziua.

Rușine încă odată doamnă premier Viorica Dăncilă! Rușine Guvern PSD!

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite