Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum să începi o conversație cu o fată pe Tinder

Aplicațiile de dating au devenit o realitate esențială pentru persoanele singure și cu siguranță acest lucru nu se va schimba prea curând.

Cum să începi o conversație cu o fată pe Tinder
Comentează 1

Dacă până acum ne loveam de întrebarea “ce este Tinder”, acum știm deja ca aceasta este una dintre cele mai populare platforme de dating, fiind folosită de milioane de oameni din întreaga lume.

Astfel spus, indiferent dacă ești nou în această lume sau ești deja un utilizator experimentat, nu strică niciodată să-ți perfecționezi strategiile de abordare. Gândește-te la câte conversații inițiale incomode ai avut pe Tinder - probabil prea multe, nu?

Iată câteva sfaturi care să te ajute să scapi de frica “seen-ului” pe Tinder:

Nu spune pur și simplu „Bună”

Trebuie să captezi cumva atenția partenerului și, cu siguranța, asta nu e modalitatea potrivită. Oricine poate trimite mesaje text cu „bună”. Încearcă să fii memorabil: trimite ceva amuzant sau oarecum sugestiv.

Parcurge bine profilul

Acest lucru este destul de evident, însă nu toată lumea o face. Dar îți garantez că acest lucru îți va ușura foarte mult treaba. Poți încerca să inițiezi o conversație care se bazează pe interesele menționate în profilul ei. Acest lucru îi va arată că ai depus mai mult efort decât celelalte match-uri din dm-ul ei și va fi o modalitate foarte bună de “a sparge gheața”.

Folosește un GIF

Cui nu-i place un GIF bun? Doar asigură-te că este potrivit pentru ceea ce încerci să transmiți (și să fie amuzant, desigur).

Găsește indicii în biografia ei

Orice are în biografia lor trebuie să fie important, nu? Vezi dacă aveți ceva în comun și începe cu asta.

Fii direct

Nimănui nu-i place să se joace jocuri, mai ales pe o aplicație de dating. Evită să începi o conversație pe Tinder cu o minciună (spunând că ești interesat de ceva când nu ești, exagerând înălțimea) sau să încerci să te comporți ca și cineva care nu ești. 

Nu vorbi despre subiecte super serioase

Când începi o conversație pe Tinder, gândește-te că nimeni nu vrea să audă comentariile tale politice sau filosofice încă de la primul mesaj. Păstrează conversațiile de acest gen pentru momentele când te întâlnești fizic cu acea persoană.

Nu fi prea agresiv

Deși nu vrei ca salutul inițial să fie prea scurt, nici nu îți dorești să îi trimiți toată povestea vieții tale. De asemenea, nu ar trebui să o spamezi cu mesaje până când primești un răspuns.

Nu fi ciudat

Începerea unei conversații pe Tinder cu un comentariu nepotrivit despre o parte a corpului nu este doar hărțuire la limită, este total înfiorător. Același lucru este valabil și pentru mesajele „de tip stalker”. Cu toții ne facem un research amănunțit despre match-ul nostru, dar asta nu înseamnă că trebuie să aducem în conversație ce postau ei pe facebook acum 5 ani.
Începerea unei conversații pe Tinder nu trebuie să fie complicată. Încearcă să o faci cât mai simplu, direct și sincer și vei uita de frica “seen-ului”.


Scrie un comentariu

trimite