Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum arată scorul pe județe după alegerile de duminică

Președintele Klaus Iohannis, candidatul susținut de Partidul Național Liberal, și-a adjudecat victoria în nu mai puțin de 37 de județe, scrie HotNews.ro, care a a centralizat rezultatele provizorii de la AEP și a realizat o hartă interactivă și un tabel detaliat cu rezultatele alegerilor prezidențiale din Turul 2. Pentru mai multe detalii intrați aici: https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23512204-harta-interactiva-rezultate-alegeri-prezidentiale-2019-turul2-judete-romania.htm.

Cum arată scorul pe județe după alegerile de duminică
Comentează 1

Cu alte cuvinte, cu excepția a cinci județe din sudul țării, PSD și candidata sa, Viorica Dăncilă, a înregistrat înfrângeri pe linie. Conform HotNews.ro, Dăncilă a pierdut la mustață în Buzăul, Botoșaniul și Dolj (județ de unde provine șefa sa de campanie, Olguța Vasilescu și unde responsabil era soțul Olguței, Claudiu Manda). De altfel, PSD a pierdut în zone pe care altă dată le controla cu autoritate, semn că baronii local nu au tras pentru partid, fiind nemulțumiți de candidata care le-a fost impusă de la centru.

În cursul nopţii au fost înregistrate voturile de la toate secțiile de vot din țară. Învingător clar este Klaus Iohannis, cu 63,17 la sută din sufragii, scrie Digi24.ro.

Intrați aici pentru a vedea cum arată, conform Digi24.ro, rezultatele pe județe: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-prezidentiale-2019/rezultate-alegeri-prezidentiale-turul-2-harta-judetele-unde-klaus-iohannis-a-invins-o-cu-un-scor-zdrobitor-pe-viorica-dancila-1221973

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite