Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crimă şocantă la Timişoara. O educatoare şi-a omorât fetiţa de numai 4 ani

Educatoarea din Timişoara care şi-a omorât fetiţa de 4 ani, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost trasportată la spital, după ce ar fi băut erbicid în încercarea de a se sinucide, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Crimă şocantă la Timişoara. O educatoare şi-a omorât fetiţa de numai 4 ani
Comentează 0

În timp ce poliţiştii făceau cercetări la faţa locului, femeii i s-a făcut rău, iar aceasta le-a spus celor prezenţi că a băut erbicid în încercarea de a se sinucide.

Femeia a fost transportată, sub escortă, la Spitalul Municipal Timişoara, iar apoi transferată la Spitalul Judeţean Timişoara, fiind internată pe Compartimentul de Toxicologie al Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă. Potrivit medicilor, femeia este supusă unei terapii prin hemodializă, pentru eliminarea erbicidului ingerat, starea ei fiind stabilă.

“Noi i-am acordat primul ajutor, iar apoi pacienta a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru că necesita dializă”, a declarat, miercuri dimineaţă, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Timişoara, Ramona Gîdea.

De asemenea, aceasta este conştientă, astfel că, miercuri, va fi audiată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Între timp, cadavrul fetiţei de patru ani a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Fetiţa în vârstă de patru ani a fost omorâtă, marţi noapte, de mama ei, la Timişoara, copilul fiind găsit de către poliţişti înecat în cadă şi cu venele de la ambele mâini tăiate.

Crima a avut loc într-o casă aflată pe strada Tigrului din cartierul Ronaţ, din Timişoara.

Poliţiştii au fost anunţaţi prin apel la 112 chiar de către mama fetiţei, care apoi s-a încuiat în baie, oamenii legii fiind nevoiţi să spargă uşă pentru a intra.

Femeia are 38 de ani şi este educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, aceasta şi-a luat concediu fără plată în urmă cu trei săptămâni, în încercarea de a-şi găsi un alt loc de muncă mai bine plătit şi pentru a scăpa de navetă.

“Lucrează la Şcoala Gimnazială Murani, la grădiniţă. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, pe motiv că i-a fost foarte greu cu naveta şi încerca să-şi caute un loc de muncă care să o ajute să scape de navetă şi să primească un salariu mai bun. Nu a părut niciodată că are probleme de comportament, era o persoană calmă, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos, era liniştită”, a declarat, marţi noapte, corespondentului Mediafax, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu.

Şi-a omorât fetiţa în gest din răzbunare, după ce s-a certat cu soţul

Educatoarea din Timişoara care şi-a omorât fetiţa de 4 ani ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze, potrivit anchetatorilor, transmite corespondentul Mediafax.

În urma discuţiilor aprinse pe care le-au avut marţi, bărbatul, de meserie instalator, i-ar fi spus femeii că intenţionează să divorţeze, nemulţumit fiind că aceasta şi-a luat concediu fără plată şi nu se mai descurcau cu banii.

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a declarat, miercuri dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX, că educatoarea de 38 de ani nu a mai fost evaluată psihologic de câţiva ani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, legislaţia a fost modificată în urmă cu mai mulţi ani, astfel că niciun cadru didactic nu mai este testat din acest punct de vedere.

“Astfel de evaluări psihologice s-ar putea realiza doar în cazul în care cineva ar face o sesizare şi ar cere acest lucru, conform Codului Muncii, Doar că în cazul acesta, nimeni nu şi-a dat seama că are probleme psihice”, a afirmat Aura Danielescu.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite