Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | COMOARA găsită de un consilier local într-un coș de gunoi din Piața Avram Iancu

Consilierul local Florin Galiș a făcut o descoperire neobișnuită în centrul orașului. Mulți ar spune că a găsit o comoară, dar consilierul n-a avut niciun motiv de bucurie și chiar s-a declarat ”traumatizat”.

FOTO | COMOARA găsită de un consilier local într-un coș de gunoi din Piața Avram Iancu
Comentează 14

Trecând prin Piața Avram Iancu, Florin Galiș a vrut să stingă o țigară și să o arunce într-un coș de gunoi, după cum a povestit pe o rețea de socializare. În coș a găsit, însă, câteva cărți vechi. 

”Recunosc că mă simt traumatizat. Întâmplarea mi se pare desprinsă dintr-un horror SF psihologic. Ilogic. Sau poate, din contră, cu o logică ascunsă care explică totul”, a reacționat consilierul, care a publicat pe internet și fotografii.

Postarea sa a provocat zeci de comentarii pe rețeaua de socializare.

”Surplus de cultură. Sunt rare orașele ce se pot mândri cu o chestie de genu. Argumentul suprem pentru Capitală Culturală Europeană”, spune un arădean.

”Cultura aruncată la gunoi la propriu, nu doar figurat... trist!”, constată un alt internaut.

”Plânge sufletul în mine când văd cărțile la gunoi și când ma gândesc câți bani dau pe lună sa-mi cumpăr o oază de liniște pentru suflet", spune o arădeancă.

”Pe vremea comunismului nu am văzut așa ceva. Oamenii prețuiau cartea, dincolo de ideologii”, a mai comentat consilierul care a făcut descoperirea.

Contactat de ARQ, Galiș a recunoscut că nu a luat cărțile din coșul de gunoi, spunând că acum regretă acest lucru.
 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite