Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CNAIR anunță: a fost scos la licitație contractul pentru reabilitarea DN 76, Vârfurile–Ștei

CNAIR SA a publicat în cadrul platformei SICAP anunțul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului „5R12, Reabilitare DN 76, Vârfurile – Stei, km 69+350 – km 102+660 - Rest de execuție". Termenul limită de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 7 august 2019.

CNAIR anunță: a fost scos la licitație contractul pentru reabilitarea DN 76, Vârfurile–Ștei
Comentează 0

Conform reprezentanților CNAIR, valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 75.764.368,09 lei fara TVA, iar durata de realizare a  contractului este de 12 luni.

„Perioada minimă de garanție a lucrărilor va fi de minim trei ani, dar poate fi majorată până la cinci ani. Obiectul contractului îl reprezintă finalizarea lucrărilor de reabilitare a tronsonului Vârfurile-Ștei aferent DN76. Sectorul de drum se află pe teritoriul județelor Arad și Bihor. Principalele lucrări ce vor fi realizate constau în finalizarea reabilitării a 33,31 km de drum național, finalizarea reabilitării unui numar de cinci poduri; amenajarea a cinci parcări; amenajarea a cinci stații de autobuz; lucrări de colectare și evacuare a apelor; lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor; lucrări de sprijinire; lucrări de sporire a capacității portante a terenului de fundare; lucrări hidrotehnice și lucrări de siguranța circulației”, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite