Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce firme au semnat contractul pentru a termina drumul dintre Vârfurile și Ștei

CNAIR anunță că s-a semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a DN 76, Vârfurile – Ștei. Este vorba de fapt de lucrările care au mai rămas de executat între km 69+350 și km 102+660.

Ce firme au semnat contractul pentru a termina drumul dintre Vârfurile și Ștei
Comentează 0

Operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrări «5R12, Reabilitare DN76, Vârfurile – Ștei, km 69+350 – km 102+660, - Rest de execuție» este Asocierea DRUM ASFALT S.R.L. & VAHOSTAV - SK a.s. & TRAMECO S.A. & ILE VIOREL CONSTRUCT S.R.L. Valoarea contractului este de 74.784.406,05 Lei, fără TVA”, susțin reprezentanții CNAIR. Lucrările urmează să fie finanțate din fonduri europene nerambursabile.

„În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 12 luni, pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de câștigător este de 60 de luni. Obiectul contractului îl reprezintă finalizarea lucrărilor de reabilitare a tronsonului Vârfurile - Ștei aferent DN76. Sectorul de drum se află pe teritoriul județelor Arad și Bihor. Principalele lucrări ce vor fi realizate vizează finalizarea reabilitării a 33,31 km de drum național.

Lucrările ce urmează a fi executate constau în finalizarea reabilitării unui număr de 5 poduri, amenajarea a 5 parcări, amenajarea a 5 stații de autobuz, lucrări de colectare și evacuare a apelor, lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor, lucrări de sprijinire, lucrări de sporire a capacității portante a terenului de fundare, lucrări hidrotehnice și lucrări de siguranța circulației”, au ținut să precizeze reprezentanții CNAIR.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite