Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CITIZENIT, POWERED BY U.V.V.G.

CITIZENIT, POWERED BY U.V.V.G.
Comentează 0

Citizenit este proiectul care aduce la viață spațiile nevalorificate ale orașului nostru, un concept modern despre viziune, artă urbană și inovație. Citizenit este comunitatea creativă care reunește arădeni de toate vârstele, prieteni care se adună și lucrează pentru un scop comun, cărora le place să meargă împreună la film, teatru sau muzeu.

U.V.V.G. Arad a inițiat un parteneriat cu Citizenit, prin care trei pereți ai Bazei Sportive „Constructorul”, din cadrul universității noastre, urmează a fi transformați în artă urbană modernă.

Această nouă misiune va implica, de această dată, talentul unor artiști care vor fi selectați în urma unui concurs de picturi murale. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul din acest link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXBfiHx0TQgNbmPy5X7oj2AlDS3mzmBPAf4gzqHmQHt6n1SQ/viewform. Dacă veți fi selectați, arta voastră va fi asistată de Citizenit, prin punerea la dispoziție a logisticii și materialelor.

Artiștii de toate vârstele sunt așteptați să-și înscrie proiectele până la data de 2 octombrie 2022.

Noi vom aștepta cu nerăbdare facelift – ul Bazei Constructorul.

Când va fi gata, o să fie cel mai cool și fresh loc de selfie-uri de pe Malul Mureșului...și nu numai.

Ne bucurăm că suntem parte a comunității. Ne dorim să contribuim la event-urile frumoase. Considerăm că trebuie să susținem artiștii locali și tinerii talentați. Avem convingerea că educația fără cultură nu este completă. #NoiSuntemUVVG

Mai multe detalii despre acest proiect pe linkul de mai jos https://www.facebook.com/citizenit/photos/a.592604704122402/5355877531128405

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide