Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ciolacu comparat cu Viorica Dăncilă

Premierul Marcel Ciolacu, actualul preşedinte  al PSD şi şef al Guvernului, este comparat de jurnalistul Mircea Marian cu... Viorica Dăncilă, predecesoarea sa de la conducerea social-democraţilor, celebră pentru gafele sale.

Ciolacu comparat cu Viorica Dăncilă
Comentează 0

„Nici Dăncilă nu a fost așa de incompetentă și superficială ca Ciolacu.

Azi. domnul Ciolacu a declarat, într-un interviu la Prima TV, că va vota împotriva achiziționării de către România a două submarine, pentru Marina militară: “Trebuie să se vină în Parlament asta, cu submarinele. Eu nu cred că este o urgență. Eu, ca și parlamentar, nu cred că voi vota asta".

Facts. Programul de achiziționare a două submarine franceze a primit “aprobarea prealabilă” (unanimitate) a celor două birouri permanente ale Parlamentului încă din 18 mai, când domnul Ciolacu era chiar președinte al Camerei Deputaților - dar, evident, a lipsit de la acea ședință. Aprobarea a fost transmisă ministerului Apărării. Ministrul Apărării, care a propus achiziția, e de la PSD.

Pe scurt, domnul Ciolacu se opune la ceva ce s-a aprobat deja, la inițiativa și cu voturile PSD. “Ca parlamentar” se opune, ca premier, tată, șef de scară de bloc, etc. e de acord”, a scris pe Facebook Mircea Marian.

Sursa foto: news.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite