Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lovitură grea pentru BNR şi PSD, după ce Dăncilă şi-a dat demisia şi se înscrie în Partidul NOI; vrea să fie colegă cu... Gogoţ; Marcel Ciolacu: „Sunt devastat de această pierdere”

Viorica Dăncilă, fost prim-ministru în perioada Dragnea şi puţin după, fost preşedinte executiv şi preşedinte al PSD, luată la BNR pe post de consilier al guvernatorului Mugur Isărescu, după debarcarea de la Guvern şi de la conducerea Partidului Social Democrat, şi-a dat demisia. Toată presa naţională a vuit astăzi din cauză că aceasta a părăsit atât BNR, cât şi PSD, dând astfel o lovitură grea ambelor entităţi.

Lovitură grea pentru BNR şi PSD, după ce Dăncilă şi-a dat demisia şi se înscrie în Partidul NOI; vrea să fie colegă cu... Gogoţ; Marcel Ciolacu: „Sunt devastat de această pierdere”
Comentează 0

Dacă Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR a încercat să disimuleze greaua pierdere suferită de Banca Naţională a României în spatele unui anunţ sec: „Ieri a fost ultima sa zi la BNR. Contractul s-a desfăcut cu acordul părților”, după cum scrie g4media.ro, declaraţia actualului preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, a fost mult mai sinceră. „Sunt devastat de această pierdere, dar sper că alături de colegii mei să ne revenim foarte repede”, a declarat succesorul lui Dăncilă, potrivit aceleiaşi surse.

Intraţi AICI pentru detalii.

După demisia de la BNR şi din PSD, Viorica Dăncilă şi-a anunţat înscrierea în Partidul NOI, adică Naţiune, Oameni, Împreună, probabil cu gândul să-i facă concurenţă lui Liviu Dragnea, care după eliberarea din penitenciar a anunţat şi el că... va susţine un alt partid nou, Alianţa pentru Patrie. Rămâne de văzut dacă cum vor colabora cele două formaţiuni în condiţiile în care la alegerile din 2024 toamna vor rupe tot, fiecare fiind cotat, conform surselor noastre din mai multe institute de sondare a opiniei publice, cu peste 61,2%, şi vor fi în măsură să formeze noul guvern. Dacă Dragnea şi Dăncilă se vor înţelege din nou, vom avea cel mai solid guvern de după Revoluţie, cu o majoritate de 122,4%...

În încheiere, mai trebuie spus că din conducerea noului Partid NOI, fac parte Bogdan Petrescu (preşedinte interimar), Francesco Şerban (președinte Interimar Consiliul de Proiecte și Strategii), Iulia Hirică (vicepreşedinte interimar), Răzvan Gabriel Gogoţ (vicepreşedinte interimar), Cornelia Baloş (secretar general interimar) şi Silvia Braia (trezorier interimar).

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite