Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cezar Ouatu revine la Filarmonica de Stat Arad cu cel mai nou proiect pop-opera, într-un concert unic, plin de emoție și spectacol!

Cântăreț cameleonic, cu valențe vocale multiple, Cezar Ouatu cântă pe marile scene operistice, în teatre de renume din întreaga lume, sau pe marile scene pop (Wembley Arena, Eurovision Malmo, Romexpo), alături de artiști de talie mondială, precum Andrea Bocelli, Angela Gheorghiu, Gheorghe Zamfir, Bonnie Tyler).

Cezar Ouatu revine la Filarmonica de Stat Arad cu cel mai nou proiect pop-opera, într-un concert unic, plin de emoție și spectacol!
Comentează 0

Apreciat de oameni din industria muzicală internațională, precum Simon Cowell, Robbie Williams, un binecunoscut star TV prin toate aparițiile de senzație în emisiuni precum “Te cunosc de undeva”, laureat și câștigător al multor concursuri internaționale de canto clasic și un artist cu o discografie vastă, de la oratorii, opere, până la “The Voice of Love”, primul album pop-opera din România, Cezar Ouatu a absolvit cu notă maximă secția de canto clasic, sub îndrumarea profesoarei Margaret Hayward, la prestigiosul Conservator “Giuseppe Verdi” din Milano.

Programul acestui concert extraordinar include interpretări unice ale celor mai frumoase capodopere muzicale, coloane sonore din filme celebre, arii, canțonete și cântece de dragoste în premieră la Arad.

Organizat în seara de Joi, 22 Noiembrie 2018, la ora 19.00 și realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad și al Centrului Municipal de Cultură Arad, evenimentul este dedicat sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Sunt invitați alături de Cezar Ouatu dirijorul Daniel Manasi și naista Claudia Diaconu Iordache.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite